Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бізнесмен, у якого є повний архів плівок Мельниченка, передасть його владі

П'ятниця, 29 квітня 2005, 13:30
Бізнесмен Володимир Болденюк, який 4 місяці переховував Миколу Мельниченка в Остраві до його виїзду в США, готовий передати в Україну архів записів, який є в його розпорядженні.

Про це він заявив "5 каналу".

"Але не журналістам, не звичайним людям, а владі, тому, хто має право, може, СБУ, президенту…", заявив Болденюк.

Журналісти прибули до Острави, оскільки їх запевнили, що Болденюк начебто був готовий надати журналістам записи, які були зроблені після зникнення Гонгадзе. Так, принаймні, стверджував родич, близький друг бізнесмена та чоловік, який вивозив Мельниченка за кордон.

Але в Остраві Болденюк не вийшов на зв'язок з журналістами і відмовився від зустрічі з ними. "5 каналу" довелося чекати з 5 ранку під його квартирою, щоб почути коротке запевнення, що він має повний архів і передасть записи.

У Болденюка єдиного зберігаються розмови Кучми після 16 вересня 2000, дня зникнення Георгія Гонгадзе. Також він має повний архів записів Мельниченка, який був вивезений ним з України до Острави.

Джерела "5 каналу" твердять, що, ймовірно, Болденюк хоче продати записи. Причому йдеться про кілька мільйонів доларів. Також, за інформацією джерел "5 каналу", копії розмов давно вже є в СБУ, але правоохоронці чомусь мовчать.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування