Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз розуміє, за що Ющенко хвалить Тимошенко

П'ятниця, 29 квітня 2005, 14:10
Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що у президента України Віктора Ющенка є причини висловлювати задоволення діяльністю уряду.

"Це простежується насамперед через певні соціальні акценти: підвищення пенсій, мінімальної зарплати і т.п. Це актив, що добре сприймається людьми", - додав Мороз, повідомляє прес-служба СПУ.

"Я міг би зробити зауваження щодо діяльності Кабінету міністрів в окремих нюансах. Але ми говоримо про 100 днів діяльності влади, а не тільки Кабінету міністрів", - підкреслив лідер соціалістів.

Що стосується політреформи, то лідер СПУ вважає, що "введення політичної реформи після парламентських виборів 2006 року не є офіційною позицією уряду, тому що вона не може відрізнятися від позиції президента".

"Президент однозначно висловився щодо цього на Всеукраїнських зборах представників місцевого самоврядування 26 квітня. Тому зміна відносин у верхньому ешелоні державного управління відбудеться не пізніше 1 січня 2006 року", - сказав Мороз.

Разом з тим, Мороз вважає, що, по суті, демократизація суспільних відносин (і державного управління) відбудеться тільки після виборів 2006 року, проведених на пропорційній основі у Верховну Раду й у місцеві ради.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування