Генпрокуратура зайнялася ще одним фальсифікатором та землею

П'ятниця, 29 квітня 2005, 14:59
Генпрокуратура порушила кримінальну справу щодо посадових осіб однієї із Державних акціонерних компаній за зловживання владою або службовим становищем.

Про це повідомляє в п’ятницю департамент громадських зв’язків МВС.

Як зазначено в повідомленні, посадові особи однієї із Державних акціонерних компаній без погодження з Фондом державного майна продали одному з ТОВ нежитловий чотирьохповерховий будинок площею 752,4 кв. м. за заниженою ціною, чим завдали збитки державі на суму 1,5 млн. гривень.

Тим часом на Закарпатті порушено кримінальну справу за зловживання владою або службовим становищем та перевищення влади або службових повноважень щодо голови однієї з райдержадміністрацій, який впродовж двох останніх років незаконно передав у оренду одному із закритих акціонерних товариств земельну ділянку площею понад 122 га, чим завдав державі збитки на суму 685,5 тис. гривень.

В той же час, на Луганщині викрито голову однієї з міських рад, який під час проведення повторного голосування на виборах президента включив до списків виборців 108 сторонніх осіб, на підставі чого на одній із дільниць було додатково видано бюлетені та сфальсифіковано результати виборів.

Порушено кримінальну справу за ознаками злочинів як неправомірне використання виборчих бюлетенів, підлог виборчих документів або неправильний підрахунок голосів чи неправильне оголошення результатів виборів та зловживання владою або службовим становищем.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування