Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич визнав балакучість міністрів, але каже про дружбу

П'ятниця, 29 квітня 2005, 16:50
Міністр юстиції Роман Зварич завіряє в існуванні президентської команди, однак називає помилкою звичку представників виконавчої влади оприлюднювати особисті позиції до остаточного ухвалення рішення.

Таку думку міністр висловив в п'ятницю в Києві в ході засідання "круглого столу", присвяченого ста дням роботи нової влади в Україні.

Зварич назвав легендою думки про те, що немає команди. "Є окремі позиції окремих представників влади щодо окремих рішень, які пропонуються або вже були прийняті", - сказав він.

"Мені здається, що ми дотепер не навчилися вирішувати наші суперечки без того, щоб відійти від звички, що ми мали дотепер - говорити вам (журналістам) про все, про що думаємо, - до того, як ми вирішимо це питання між собою. Я визнаю, що це - помилка", - заявив міністр.

У зв'язку із цим він заявив, що команда існує: "Команда є, вона - президентська команда, іншої команди я не знаю".

Крім того, міністр пояснив різні оприлюднені позиції представників виконавчої влади "розумінням необхідності змінити ситуацію й бажанням зробити все й одразу".

"Але дехто з вас не має обов'язку перед законом нагадувати своїм колегам, що є така річ як закон, процедура", - підкреслив Зварич.

"Конфлікт закладений не в об'єктивному вимірі, а в суб'єктивному", - сказав він, додавши: "Цьому необхідно навчитися, і ми вже досить непогано починаємо виходити із ситуації".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...