Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якщо Суркіс перможе, податкова дасть пільги УЄФА

П'ятниця, 29 квітня 2005, 20:27
Державна податкова адміністрація України вивчає питання звільнення УЄФА від оподаткування і процедуру прискореного відшкодування ПДВ, у разі проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року в Україні.

Про це повідомили в Управлінні інформаційної політики ДПАУ.

Як наголошується в повідомленні, про участь України в тендері на право проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року йшлося на нараді у віце-прем'єр-міністра України Миколи Томенка.

У повідомленні зазначається, що основною умовою тендеру УЄФА є можливість повного звільнення УЄФА від сплати податків і своєчасне повернення ПДВ під час проведення фіналу чемпіонату Європи 2012 року.

ДПАУ звернулася до організаторів фінальної частини чемпіонату Європи з проханням надати перелік офіційних постачальників фінальної частини чемпіонату Європи.

Згідно з умовами тендеру, УЄФА матиме повне уявлення про податкову систему України. Відповідний документ буде підтверджений міжнародною фінансовою фірмою, яка працює в Україні.

Як повідомлялося, Федерації футболу України і Польська футбольна асоціація підписали Угоду про співпрацю про участь в тендері УЄФА на право проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні і Польщі.

UNIAN


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...