Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В лікарню Кучми пускатимуть всіх, а Ющенко їде на його дачу

П'ятниця, 29 квітня 2005, 20:31
Керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк пропонує зробити загальнодоступною закриту лікарню для керівників держави "Феофанія".

Як сказав Тарасюк у коментарі "Українській правді", "зараз не всі можуть туди потрапити, і ми хочемо збільшити доступ, щоб люди могли прийти з вулиці".

За словами Тарасюка, ідуть прорахунки за статистикою навантаження лікарні.

"Коли ми закінчимо реконструкцію одного з корпусів, ми майже в два рази можемо збільшити кількість ліжок", - сказав Тарасюк. Він висловив сподівання до осені відкрити Феофанію для широкого загалу.

Стосовно іншого об'єкту, закріпленого за ДУС – "Експоцентру" – Тарасюк сказав, що планується його реконструкція і будівництво "нових сучасних виставкових площ".

Крім того, за словами Тарасюка, у нього є ідея побудувати поруч з "Експоцентром" на території до Окружної дороги український діловий центр.

"Це лише тільки задум, але можна було б зробити там бізнес-сіті, з усією інфраструктурою, офісами, готелями, де немає обмежень будувати 50-60 поверхові будівлі – як окремий бізнес-комплекс Де Фанс у Парижі", - сказав Тарасюк.

За його словами, це можна зробити, знайшовши інвестора і створивши з ним спільне підприємство, або за рахунок інших підприємств, які є на балансі ДУС.

Стосовно об'єкту "Український дім", який також є на балансі ДУС, Тарасюк сказав, що отримав доручення від президента "привнести у це приміщення український дух, історію, традиції".

За словами Тарасюка, має відбутися суспільне обговорення, яким буде "Український дім". Він також звернувся до столичної влади перести музей Києва в інше місце, "оскільки в "Українському домі" він все одно повноцінно не функціонує і використовується як складське приміщення".

Говорячи про відпочинок президента Ющенка під час травневих свят, Тарасюк сказав, що він відбуватиметься на президентській дачі, де жив і Кучма. Він додав, що до приїзду Ющенка там частково замінили меблі інтер'єру.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування