Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС Колесникова не ображає

Субота, 30 квітня 2005, 13:12
Міністерство внутрішніх справ спростовує заяви про неправомірні дії з боку слідства щодо затриманого правоохоронними органами голови Донецької облради Бориса Колесникова.

Про це сказано в повідомленні Департаменту зі зв'язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ, передає ЛIГАБiзнесIнформ.

"Останнім часом неодноразово лунали заяви, у тому числі від затриманого голови Донецької облради Бориса Колесникова, про нібито неправомірні дії слідства у відношенні нього", - сказано в повідомленні.

Коментуючи ці заяви, заступник Міністра внутрішніх справ України - начальник Головного слідчого управління Петро Коляда відзначив, що ніяких неправомірних дій у відношенні Колесникова правоохоронцями не відбувається.

"За клопотанням Колесникова і його адвоката їм надаються побачення без обмеження їхньої кількості й тривалості, адвокат також допускається до участі в слідчих діях, - відзначив Коляда.

Як повідомили у МВС, з метою забезпечення об'єктивності розслідування кримінальної справи за обвинуваченням голови Донецької облради матеріали щодо розкрадання майна ВАТ "Торговий центр "Білий лебідь", які не мають відношення безпосередньо до "справи Колесникова", виділені в окреме провадження. За цими матеріалами ГСУ МВС України порушено кримінальну справу.

Сама ж справа в обвинуваченні Колесникова у здирництві знаходиться у провадженні Генпрокуратури. До складу групи, яка її розслідує, входять і слідчі Міністерства внутрішніх справ України, - додали в Департаменті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування