Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко знову намагається продати Майбах Кірпи

Субота, 30 квітня 2005, 16:20
Центральна Універсальна біржа 30 травня знову проводить у Києві відкритий аукціон із продажу елітного автомобіля "Maybach-57" ("Майбах"), який було придбано попереднім керівництвом Міністерства транспорту й зв'язку України.

Повідомлення про аукціон оприлюднено в суботу в пресі, передає Інтерфакс-Україна.

Заявки на участь в аукціоні приймаються до 17:00 25 травня (за три робочих дні до проведення торгів).

Стартова ціна автомобіля становить 2,75 млн. грн. Оцінка авто проведена Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз Мін'юсту України. Біржа для проведення аукціону була обрана на конкурсній основі.

Як заявив раніше міністр транспорту й зв'язку України Євгеній Червоненко, продаж "Майбаха" має відбутися в умовах "повної прозорості". Міністр розпорядився виставити автомобіль у ході аукціону на загальний огляд і висловив сподівання, що "авто знайде собі гідного хазяїна".

За його словами, виручені від продажу елітного автомобіля гроші будуть направлені "на оздоровлення" українських залізниць.

Раніше автомобіль уже виставлявся на аукціон за такою ж ціною, однак 5 квітня торги не відбулися у зв'язку з відсутністю офіційно зареєстрованих заявок.

В інформації для учасників зазначено: автомобіль "Maybach-57" 2004 року випуску, строк експлуатації - 1 рік, пробіг - 4459 км, кольори - чорний, обсяг двигуна 5513 куб. див. Продавець - державне підприємство "Укрзалізничпостач".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування