Зварич готовий зареєструвати ветеранів помаранчевої революції

Вівторок, 10 травня 2005, 15:54
Міністр юстиції Роман Зварич заявляє, що він все ще готовий зареєструвати партію "Пора".

Про це він заявив у вівторок на прес-конференції в Києві.

"Вони ще далі мають можливість удосконалити документи, занести підписні листи, які дають правові можливості зареєструвати цю партію, що я дуже хотів би зробити", - зазначив Зварич.

Він також зауважив, що він готовий реєструвати й інші партії, бо "чим більше партій, тим більш різноманітне політичне й ідеологічне життя нашої держави". "Я це тільки вітаю", - додав він.

Зварич сказав, що "Пору" він "любить і шанує" і навіть називає "ветеранами помаранчевої революції", але хоче від них правдивих документів.

Зварич зазначив, що в підписах "Пори" не тільки будинки, яких не існує, але і 10 підписів із неіснуючого села Іванці Хмельницької області. "Знайдіть такий населений пункт – і я зареєструю "Пору", - сказав він.

Він ще раз нагадав, що до "Пори" застосовувалася більш гнучка перевірка. "Їм була дана можливість поміняти документи, довести їх до юридичного пуття", - сказав він.

Міністр також нагадав, що "найбільш ретельна перевірка була щодо "Народного Союзу Наша Україна".

"Перевірялося набагато більше підписів, ніж зазвичай. Це було моє втручання у роботу мого департаменту, де я попросив значно більш ретельно поставитися до перевірки", - зазначив Зварич.

"Українська правда"

Читайте також:

Зварич знайшов брехню в списках ПОРИ, яка викликає його на публічну дискусію

Пора обіцяє Зваричу 20 000, щоб він зареєстрував їх партію

Зварич або зареєструє ПОРУ, або поведе до Піскуна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News