Ахметов дав тонучим румунам допомогу – в 60 разів меншу, ніж Кучмі

Вівторок, 10 травня 2005, 17:49
Футбольний клуб "Шахтар" з ініціативи свого президента Рината Ахметова перерахував 50 тисяч доларів на ліквідацію наслідків повені в Румунії.

Про це повідомляє донецький сайт "Остров"

"Ніколи футбольний клуб "Шахтар" не залишався байдужим до людських трагедій і завжди з відкритим серцем простягав руку допомоги тим, хто мав потребу в ній. Чи то аварії на вугільних шахтах України, чи загибель моряків на російському атомному підводному човні "Курськ", говориться в повідомленні.

"І от знову "Шахтара" глибоко схвилювало лихо людей, викликане найсильнішою за останні сто років повінню на заході Румунії", відзначається в ньому.

В інформації підкреслюється, що "Шахтара" з Румунією пов'язують особливі відносини - команду тренує відомий румунський фахівець Мирча Луческу, а кольори "Шахтара" захищають гравці національної збірної Румунії Чиприан Марика, Флавиус Стойкан, Разван Рац, Космин Бэркэуан.

Раніше "Шахтар" перерахував 19 тисяч гривень для надання матеріальної допомоги учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.

У той же час обсяг вкладень компанії System Capital Management, яку очолює, як і ФК "Шахтар", Ринат Ахметов, у фонд Леоніда Кучми склав 3 мільони 716 тысяч гривень.

Читайте також:

Кучма Ахметову дорожче інвалідів в 195 разів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...