Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун не зміг забрати ліцензію каналу Васильєва

Вівторок, 10 травня 2005, 20:32
Вищий господарський суд України не задовольнив касаційну скаргу Генеральної прокуратури про незаконне отримання ліцензій на право мовлення донецьким телеканалом "Київська Русь"("КРТ").

Як повідомили у прес-службі телеканалу, у вівторок на засіданні суду представник Генеральної прокуратури вимагав скасувати ліцензії на право мовлення, видані "КРТ".

Свою вимогу представник Генпрокуратури пояснив необхідністю захистити інтереси держави. Вислухавши доводи захисту, колегія суддів ухвалила рішення про безпідставність подачі скарги Генпрокуратурою.

Відхиливши претензії генпрокурора до телеканалу, суд підтвердив законність проведення конкурсу, в результаті якого телеканал одержав ліцензію.

Прес-служба "КРТ" наголошує, що телеканал залишиться вірним "основним принципам соціального віщання" і "відстоюватиме право українців на отримання інформації".

Як повідомлялося раніше, засідання суду у справі "КРТ" було призначене на 10:00 10 травня, проте у зв'язку з самовідводом судді В'ячеслава Дуня було перенесене на 15:00.

UNIAN

Канал КРТ пов'язують з екс-генпрокурором Геннадієм Васильєвим. У січні цього року сам Васильєв зізнався у своїй причетності до телеканалу, з яким його давно пов'язували, заявивши, що "підтримував і буде підтримувати" телеканал "Київська Русь".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування