Кінах зібрав під своє крило 28 партій. У тому числі й "Нашу Україну"

Середа, 11 травня 2005, 10:58
28 партій і громадських організацій Харківської області створили об'єднання "За волю народу".

Угоду про створення цього об'єднання було підписано у вівторок, повідомляє Медіа-група Об'єктив.

Як повідомили в прес-службі обласної організації Партії промисловців і підприємців України, яка виступила ініціатором створення об'єднання, на цьому ж засіданні була обрана Координаційна рада, у яку увійшли лідери всіх організацій-учасників об'єднання.

"Мета об'єднання – вироблення конкретних пропозицій по поліпшенню соціально-економічної ситуації в країні. Серед них – захист вітчизняного виробника, підтримка малого й середнього бізнесу, розвиток інноваційних технологій, забезпечення соціальних гарантій, підвищення рівня життя громадян", написано в повідомленні прес-служби обласної організації ПППУ.

Серед підписантів угоди, як зазначено в повідомленні, - обласні організації партії "Наша Україна", Ліберально-демократичної партії України, Партії захисту пенсіонерів України, Партії соціального захисту, Партії державного нейтралітету України, Партії духовності й патріотизму, обласний благодійний фонд "Підтримки промисловців і підприємців України".

Також в об'єднання ввійшли Харківський союз страховиків, обласна молодіжна організація "Молодіжні перспективи освіти й бізнесу", Харківське відділення Всеукраїнського союзу "Громадський парламент жінок України", спортивні федерації, громадські організації лікарів, військовослужбовців, інвалідів й інші об'єднання громадян.

Нагадаємо, 23 квітня з ініціативи Партії промисловців і підприємців України в Києві було створено Всеукраїнське об'єднання "За волю народу". У нього ввійшли більше 50 партій і громадських організацій. Очолив його лідер ПППУ Анатолій Кінах.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування