Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко надіслав Тимошенко завдання: про ЦВК і борги

Середа, 11 травня 2005, 14:15
Президент України Віктор Ющенко дав низку доручень прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко.

Він доручив Кабміну проаналізувати ситуацію, що склалася із забезпеченням сільськогосподарських товаровиробників пально-мастильними матеріалами та за результатами аналізу вжити заходів щодо недопущення антиконкурентних дій постачальників нафтопродуктів.

Про це повідомляє прес-служба президентау середу.

Згідно з іншим документом Кабінету Міністрів доручено проаналізувати практику відключення споживачів комунальних послуг від теплопостачання у наступних опалювальних сезонах.

Ющенко також доручив Тимошенко:

вирішити в установленому порядку питання щодо виділення Центральної виборчої комісії коштів, необхідних для здійснення капітального ремонту адміністративного будинку у Києві по вул. Лютеранській, 20, переданого їй Кабінетом Міністрів України в оперативне управління;

вжити заходів щодо прискорення погашення кредиторської заборгованості Держбюджету з виплат педагогічним, науково-педагогічним та іншим категоріям працівників навчальних закладів.

з метою розвитку трансплантології в Україні і забезпечення належного функціонування Інституту хірургії і трансплантології Академії медичних наук України забезпечити розроблення та затвердити Державну програму розвитку трансплантації в Україні на 2006-2010 роки, розглянути питання щодо надання Інституту хірургії і трансплантології Академії медичних наук України статусу національного наукового центру та вжити заходів щодо поліпшення його матеріально-технічного забезпечення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування