Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко звільнив Жванію…. і призначив в інше міністерство

Середа, 11 травня 2005, 15:25
Президент України Віктор Ющенко звільнив Давида Жванію з посади міністра з питань надзвичайних ситуацій та призначив його міністром з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Про це порвідомляє прес-служба президента.

Ющенко також зробив низку кадрових призначень у цьому міністерстві.

Зокрема, призначив Тетяну Амосову першим заступником міністра,
Миколу Горбенка – заступником міністра; Юрія Соловкова – першим заступником міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Також президент звільнив Петра Борисова з посади заступника міністра з питань надзвичайних ситуацій – начальника Державного департаменту пожежної безпеки;
Віталія Бута з посади заступника міністра.

Також звільнено Олександра Капітулу з посади голови Державного комітету України з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи у зв’язку з ліквідацією Комітету; Анатолія Косолапова з посади першого заступника міністра у зв’язку з ліквідацією посади.

Крім цього, Ющенко звільнив Григорія Марченка з посади командувача сил Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій; Володимира Муху з посади заступника міністра; Вячеслава Чучковського з посади першого заступника міністра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування