ЩЕРБАНЬ І КІВАЛОВ ХОДЯТЬ У МОСКВІ ПО НІЧНИХ КЛУБАХ

Середа, 11 травня 2005, 15:44
Колишній голова Центральної виборчої комісії України Сергій Ківалов і колишній голова Сумської обласної державної адміністрації Володимир Щербань перебувають у Москві.

Про це повідомив у середу на прес-конференції міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко.

За словами міністра, за наявною інформацією, Ківалов і Щербань перебувають у Москві і навіть "відвідують два нічних клуби".

Також Луценко пообіцяв, що найближчим часом МВС виставить на огляд громадськості певні речі, які були вилучені під час обшуку в одному з приміщень, що належить Щербаню. Так, зокрема, в нього було знайдено 200 самоварів, десятки картин з музеїв тощо.

Що стосується екс-міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя та його майна, то, за словами Луценка, поки що важко підрахувати, скільки колишній міністр мав дач, але вже встановлено, що в кожній області знаходилися об'єкти нерухомості, збудовані начебто для МВС, але вони або зовсім не оформлені, або оформлені на підставних осіб.

Як повідомлялося, 16 квітня МВС України та його регіональні підрозділи запросили Ківалова і Щербаня з'явитися до відповідних підрозділів міліції для надання пояснень за фактами зловживань.

Однак Ківалов не з'явився для надання пояснень за фактом відчуження частини майна Одеської юридичної академії, оскільки перебуває на лікуванні.

Ківалов в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда в Україні" повідомив, що його "вже кілька разів викликали "для бесіди" - і в Генеральну прокуратуру, і в Службу безпеки".

"Я завжди приходив, давав свідчення. Не ховаюся і зараз, готовий з'явитися і допомогти всім зацікавленим особам. Обов'язково так і зроблю, як тільки почуватимуся задовільно. Поки ж лікарі рекомендують мені спокій", - сказав Ківалов.

Щербань мав з'явитися для надання пояснень за фактом нецільового використання бюджетних коштів. Місцеперебування Щербаня невідоме.

УНІАН

Читайте також:

Ківалов лікувався в Москві танцем живота ще два роки тому

Ківалов вийде з підпілля, як долікується. Він нічого не боїться

Луценко буде шукати Ківалова, Білоконя, Щербаня й Боделана в Росії


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування