Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Половина українців вірить в прозорість кадрових призначень Ющенка і Тимошенко

Четвер, 12 травня 2005, 12:05
52,4% опитаних Українським центром економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова вважають, що призначення нового керівництва вищих органів державної влади й регіонів пройшло прозоро.

Про це сказано в результатах досліджень Центру Разумкова, повідомляють Українські Новини.

Під час опитування респонденти відповідали на питання, чи вважають вони, що нове керівництво держави в процесі нових кадрових призначень дотримувалося обіцяного принципу прозорості.

При цьому 12,5% респондентів уважають, що призначення пройшли із повним дотриманням принципу прозорості, а 39,9% - що цього принципу загалом дотримувалися, але не завжди.

Водночас, 24,8% опитаних відповіли, що нові кадрові призначення в основному не були прозорими, а 9,1% - зовсім непрозорими. 13,7% - не змогли відповісти на це питання.

При цьому на півдні України 48,2% респондентів уважають, що нова влада зовсім або в основному не дотримувалася принципу прозорості в кадровій політиці, а на сході країни з такими думками погодилися 44,3%.

Водночас, на заході країни 64,6% опитаних уважають кадрові призначення нової влади повністю або в більшій мірі прозорими, у центрі України таких - 63,1%.

Центр Разумкова провів опитування з 23 по 28 квітня у всіх регіонах України, було опитано 2 010 респондентів віком від 18 років.

Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: