Юрист Януковича образилась за зухвале розголошення його походу до Піскуна

Четвер, 12 травня 2005, 14:41
Юрист Ольга Лукаш підтвердила, що лідер Партії Регіонів Віктор Янукович був допитаний як свідок у справі Бориса Колесникова.

Про це йдеться в повідомленні, яке наводить прес-служба Партії регіонів.

"Дійсно, 10 травня 2005 року Віктор Янукович був допитаний як свідок у справі Бориса Колесникова. Щоб не розголошувати таємницю слідства, повідомлю одне – склалось враження, що після "сепаратизму" та "вимагання", які не мають судової перспективи, слідчі вишукують нові підстави для звинувачення пана Колесникова", - зазначила Лукаш.

За її словами, "для досягнення цієї мети, мабуть, і допитують всіх, хто знає Колесникова і може надати про нього хоч якусь інформацію".

Вона також звинуватила інтернет-видання "Обком", "Острів" та інші у "розголошенні даних досудового слідства та перекручуванні змісту слідчих дій".

"Мені дуже шкода спостерігати, як слідчі дії перетворюються на яскраві медійні шоу, а учасники процесу стають заручниками чиїхось недобросовісних, м'яко кажучи, вчинків. Сподіваюсь, що цій "медіакриміналістиці" надасть відповідну правову оцінку генеральний прокурор", - сказала Лукаш.

"Українська правда"

Читайте також:

ЯНУКОВИЧА ВИКЛИКАЛИ В ПРОКУРАТУРУ. НА ЧЕРЗІ АХМЕТОВ?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування