Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДУСя просить гроші на реконструкцію Маріїнського палацу

Четвер, 12 травня 2005, 16:12
Керівник Державного управління справами Ігор Тарасюк заявив, що має намір просити меценатів надати кошти для реконструкції Маріїнського палацу.

Про це він заявив під час робочої наради, присвяченої питанню відновлення та реконструкції Маріїнського комплексу, повідомляє прес-служба президента.

"Ми будемо звертатися до меценатів – представників бізнесу, до усіх людей, які матимуть бажання і добру волю віддати кошти на реконструкцію історичної пам'ятки Маріїнський палац", – сказав Тарасюк, відзначивши, що кошти підуть саме на реконструкцію історичної пам'ятки "Маріїнський палац", а не на реконструкцію резиденції президента.

Як повідомив Тарасюк, на реконструкцію комплексу у бюджеті передбачено 10 мільйонів гривень, що значно нижче потрібної суми.

Тому, за його словами, планується створення фонду, до якого надходитимуть добровільні пожертви усіх, хто зацікавлений у відновленні історичної пам'ятки "Маріїнський палац".

Планується, що ремонтні роботи пройдуть не лише у Маріїнському палаці, але і в прилеглих до нього будівлях, на оглядових майданчиках, будуть укріплені схили Дніпра.

Реконструкція Маріїнського комплексу, за словами Ігоря Тарасюка, триватиме близько трьох років.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування