Донецькі помаранчеві скаржаться, що Ющенко про них забув

Четвер, 12 травня 2005, 16:47
Донецька обласна громадська організація "ТАК" вимагає від президента Віктора Ющенка негайної відставки губернатора Донеччини Вадима Чупруна, його заступників та всіх голів райдержадміністрацій.

Таке рішення ухвалили делегати організації на конференції у четвер.

При цьому вони зробили виняток стосовно лише одного заступника губернатора – Олександра Братанова, назвавши його єдиним "помаранчевим" в команді губернатора.

Виступаючі відзначали, що після перемоги "помаранчевої революції" на керівних посадах в районах Донецької області залишилися всі колишні керівники, які підтримували на виборах Віктора Януковича.

Делегати конференції наводили конкретні приклади фальсифікацій під тиском нинішніх місцевих керівників. Деякі з виступаючих з образою говорили про те, що "Ющенко про нас забув".

Учасники конференції вирішили звернутися до президента з проханням взяти під особистий контроль кадрові призначення в Донецькій області, а також виступили з ініціативою створити народну альтернативну ("тіньову") адміністрацію Донецької області.

Делегати підкреслювали, що треба "зосередити удар на відставці Чупруна" і "закликати політичні партії включитися в процес".

На конференції звучали пропозиції звернутися до президента з проханням ввести в Донецькій області пряме президентське правління. Проте цю пропозицію делегати не підтримали, вважаючи її юридично необґрунтованою.

Після завершення конференції делегати попрямували до будівлі облдержадміністрації для проведення пікету з вимогами, зазначеними на конференції.

"Острів"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...