Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Заступник Колесникова покаже Ющенку, як він робить справу із Чупруном

Четвер, 12 травня 2005, 17:03
Новообраний заступник голови Донецької облради Анатолій Близнюк заявляє про відсутність розходжень у політичних поглядах з губернатором Вадимом Чупруном.

Про це він заявив у четвер, повідомляє Острів.

"Якщо ставиться завдання працювати на людей, ми готові працювати, і ні він (Чупрун), я точно знаю, ні я ніколи не трималися за свої крісла. Ми завжди працювали. Кожен на своєму місці", - сказав Близнюк.

За його словами, те, що після певного часу, не будучи в області Чупрун прийшов губернатором, "так це саме те, що люди побачили: нам же не потрібний той, хто почне отут "бузити", не розуміючи, що тут взагалі є".

"А прийшла людина, яка знає проблеми й готова разом з органами місцевого самоврядування вирішувати ці питання. Я точно такий. Тому мені сказати, що я від нього чимось відрізняюся в політичному плані, та ми й ростом трошки однакові й за віком десь близькі", - заявив Близнюк.

Він також заявив, що в найближчий приїзд вищого керівництва держави ми (разом із Чупруном) доведемо, "що ми вміємо робити, що ми ніколи ні в кого нічого не просимо, ми ініціюємо й будемо знаходити варіанти разом як нам діяти знову ж у рішенні одного завдання - підвищенні життєвого рівня наших людей.

У той же час Донецька обласна громадська організація "ТАК" вимагає від президента Віктора Ющенка негайної відставки Чупруна, його заступників і всіх голів райдержадміністрацій.

Чупрун був призначений губернатором Донецької області прем'єром Юлією Тимошенко.
Близнюк раніше обіймав посаду глави Донецької облдержадміністрації.

Читайте також:

Донецькі помаранчеві скаржаться, що Ющенко про них забув

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування