Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко спробує себе в ролі Рузвельта на каналах Пінчука

Четвер, 12 травня 2005, 17:28
До двох годин дня в четвер на ім'я президента Віктора Ющенка надійшло близько 4 тис. питань від українських громадян. Найцікавіші з них будуть поставлені главі держави в прямому ефірі трьох телеканалів у цей день о 21.00.

Як повідомили в прес-службі "Нового каналу", що відповідає за збір електронних листів з питаннями президентові, шквал питань очікується ближче до вечора.

Планується, що Ющенко буде відповідати на питання протягом 2 годин у прямому ефірі, і це телеінтерв'ю буде транслюватися на Новому каналі, ICTV і СТБ.

У прямому ефірі будуть працювати й "гарячі" телефонні лінії, а також пройдуть 4 телемости - прямі включення зі спеціально підготовлених майданчиків з Києва, Львова, Донецька й Сімферополя.

Із цих майданчиків у регіонах, де також працюватимуть журналісти трьох телеканалів, люди також зможуть поставити запитання президентові.

У студії ICTV із президентом буде працювати Івана Каберник. На "Новому каналі" в студії працюватиме Оксана Гутцайт, на СТБ - Сергій Попов. СТБ буде координувати телефонні дзвінки телеглядачів.

В інтерв'ю агентству прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко подякувала всім журналістам, які приділили увагу висвітленню підсумків ста днів роботи президента.

"Ми готувалися до цієї дати, і нам дуже хотілося, щоб у її висвітленні була повна диверсифікованість жанрів. Тому ми були вдячні каналам УТ-1, "1+1", ICTV, СТБ і "Новому каналу", які запропонували різні формати висвітлення 100 днів роботи президента", - відзначила Геращенко, нагадавши про те, що днями канали УТ-1 й "1+1" уже транслювали інтерв'ю президента за підсумками його 100-денної роботи.

"Сьогоднішній формат є надзвичайно цікавим, оскільки це буде перше в історії України спілкування президента в живому реальному ефірі з українськими громадянами", - підкреслила Геращенко.

Вона також нагадала, що Ющенко як народний депутат і як кандидат у президенти вже використав для спілкування з українським виборцем формат прямого ефіру, "коли це було можливо".

Геращенко також нагадала, що такий формат спілкування із громадянами вже використали президенти США Франклін Рузвельт, Франції Жак Ширак, Польщі Олександр Кваснєвський, Росії Володимир Путін й інші. За словами прес-секретаря, сьогодні і в Україні "народжується дуже гарна традиція спілкування президента із громадянами".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:10
Bloomberg: Макрон лобіює заміну фон дер Ляєн на посаді голови Єврокомісії
00:00
гімнастикаВерняєв став срібним призером чемпіонату Європи
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
Усі новини...