UMC знижує тарифи для контрактних абонентів

Четвер, 12 травня 2005, 17:59
З 15 травня мобільний оператор UMC вводить нові "легкі тарифи - 2005" для всіх приватних і корпоративних контрактних абонентів.

Про це заявив у четвер генеральний директор UMC Ерік Франке.

За його словами, головна особливість нових тарифів полягає в тому, що "вартість усіх дзвінків не тільки в межах пакетних хвилин, але і після їх закінчення складає 0,8-1,00 грн/хв. Дзвінки на міські телефони в межахх "UMC Область" обійдуться у 0,75 грн/хв".

Ще одна особливість нових тарифів - наявність пакету без мінімального платежу, а плата за з'єднання в рамках пакетних хвилин не стягується.

Крім того, передбачається перенесення пакетних хвилин на один місяць. Так, якщо абонент не використовував пакетні хвилини поточного місяця, він може зробити це протягом наступного місяця.

Послуга "UMC-сім'я" має в нових тарифах два варіанти: абонент, за своїм вибором, може підключити "UMC-сім'ю" з одним номером і дзвонити за тарифом 0 грн. за хвилину, або вибрати "UMC-сім'ю" з трьома номерами. При цьому незалежно від тривалості розмови абонент заплатить за останню хвилину 0,40 грн., решта хвилин тарифікується по 0,01 грн.

Крім того, чинні абоненти компанії можуть перейти на нові пакети за стандартною вартістю - 32,70 грн. (за винятком пакетів "UMC легкий" і "Бізнес легкий", якщо є незавершена додаткова угода).

UMC пропонує чотири нові тарифні пакети для приватних абонентів: "UMC легкий", де відсутня абонплата; "UMC 30", де при абонплаті 30 грн./міс. абонент одержує 30 пакетних хвилин; "UMC 65", де абонплата складає 60 грн./міс. за 65 пакетних хвилин і "UMC 150", де при абонплаті 120 грн./міс. кількість пакетних хвилин дорівнює 150.

При цьому у всіх тарифних пакетах вартість дзвінків на UMC та інші мережі після використання абонентом пакетних хвилин складає 1 грн. за відсутності плати за з'єднання. Вартість SMS-повідомлень для абонентів пакету "UMC легкий" складає 0,35 грн., для абонентів "UMC 30" – 0,30 грн., для абонентів "UMC 65" і "UMC 150" – 0,25 грн.

Для корпоративних абонентів компанії існує п'ять тарифних пакетів. Пакет "Бізнес легкий" передбачає відсутність абонплати і пакетних хвилин, пакет "Бізнес 30" - абонплату 30 грн./міс. за 30 пакетних хвилин, пакет "Бізнес 65" – абонплату 60 грн./міс. за 65 пакетних хвилин, пакет "Безлімітний корпорація" – абонплату 100 грн., пакет "Безлімітний мережа" – абонплату 300 грн. за 2000 пакетних хвилин.

При цьому в усіх пакетах дзвінки на інші мережі складають 1 грн., дзвінки на корпоративну групу – 0, 22 грн., на UMC – 0, 66 грн., вартість SMS-повідомлень –0,34 грн., а плата за з'єднання – 0, 27 грн.

ЛІГАБізнесІнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування