Київський губернатор не подавав у відставку через інтриги Засух

Четвер, 12 травня 2005, 18:43
Губернатор Київської області Євген Жовтяк не збирається йти у відставку.

Про це йдеться у спростуванні прес-служби київського губернатора, у відповідь на інформацію про відставку Жовтяка, поширену на деяких інтернет-сайтах.

Прес-служба називає "безпідставними будь-які подібні твердження".

Раніше сайт "Обком" з посиланням на достовірні джерела повідомив, що Жовтяк подав заяву про відставку, а його місце повинен зайняти народний депутат Верховної Ради Вадим Литвин, який в 2002 році перейшов із фракції КПУ у фракцію ПППУ-"Трудова Україна", а в переддень третього туру президентських виборів 2004 року виявився у фракції "Наша Україна".

"Розмови про відставку Євгенія Дмитровича ведуться протягом двох останніх тижнів, але зараз вони, зважаючи на все, знайшли під собою реальний ґрунт. Причина можливої відставки - конфлікт між самим Жовтяком і сімейством його попередника на губернаторському посту Анатолія Засухи", зазначав сайт.

"Незадоволені тим, що Євгеній Жовтяк проявляє більшу активність у розслідуванні обставин проведення деяких "земельних" операцій, пов'язаних з Анатолієм Засухою і його дружиною, останні, використовуючи свої зв'язки, почали кулуарну атаку на нинішнього губернатора", - пише "Обком".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...