Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко не бачив "Майбах" Кірпи та свою дружину

Четвер, 12 травня 2005, 19:30
Міністр транспорту і зв'язку України Євген Червоненко заявив в четвер, що не оголошуватиме ім'я покупця автомобіля "Майбах", аукціон з продажу якого був перенесений на невизначений час через відсутність заявок покупців.

На думку Червоненка, в автомобіля досі не знайшлося покупця, оскільки люди бояться розголосу, розмов і обговорення придбання такого дорогого автомобіля.

Він підкреслив, що в жодному разі не продаватиме "Майбах", у разі відсутності покупців, за нижчою ціною. "Я сам автомобіліст, - сказав він, - і не дозволю продати автомобіль за 100 тисяч".

Як повідомив міністр, якщо автомобіль не знайде свого покупця, він буде проданий фірмі "Майбах".

В той же час він спростував чутки про те, що зараз на "Майбаху" їздить його дружина.

"Моя дружина їздить на моєму старому "мерседесі". Та я взагалі цей "Майбах" в очі не бачив, як втім, і свою дружину останнім часом", - зазначив він.

Як повідомлялося, оголошений на 5 квітня цього року аукціон з продажу автомобіля Maybach-57 ("Майбах") перенесено на невизначений час. Стартова ціна автомобіля - 2 млн. 750 тис. грн.

Елітний автомобіль "Майбах" виставило на продаж Державне підприємство матеріально-технічного забезпечення залізниць України "Укрзалізничпостач" на початку березня цього року. Він був придбаний колишнім керівництвом Мінтрансу.

Термін експлуатації автомобіля - 1 рік, пробіг 4459 кілометрів, колір - чорний, об'єм двигуна - 5513 куб. см.

УНІАН, Обком

Читайте також:

Майбах Кірпи відмовились купувати у Червоненка?

На "Майбах" Кірпи є чотири претенденти

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...