Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Секретаріат президента просить його не демонізувати

Четвер, 12 травня 2005, 20:38
Секретаріат президента України не здійснює жодного тиску на засоби масової інформації й готовий до всебічного співробітництва з мас-медіа.

Про це заявив заступник державного секретаря України Маркіян Лубківський.
"Останнім часом з'явилася низка безпідставних обвинувачень на адресу секретаріату президента України в нібито спробах впливати або навіть здійснювати тиск на засоби масової інформації.

Секретаріат президента рішуче відкидає такі обвинувачення, які мають характер припущень або гіпотез і не базуються на реальних фактах: немає і не буде ні темників, ні вказівок, ні рекомендацій", - підкреслюється в заяві, переданій ЛІГАБізнесІнформ.

"Цікаво, що автори обвинувачень не є ані журналістами, ані редакціями, у роботу яких нібито втручається секретаріат. Однією із причин появи обвинувачень ми вважаємо високий ступінь недовіри до інституту держави, породжену минулою владою", - підкреслює заступник держсекретаря України.

"Більшість інсинуацій пов'язана з певною недостачею інформації про діяльність секретаріату, що пояснюється не його закритістю, а винятково процесом становлення.

У зв'язку із цим 20 травня поточного року буде проведений перший брифінг у секретаріаті срезидента України для представників ЗМІ, на якому будуть дані відповіді на всі питання, що цікавлять журналістів", - обіцяє секретаріат президента.

Секретаріат президента України просить не демонізувати його діяльність в інформаційній сфері й підтверджує свою відкритість для засобів масової інформації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування