Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ПРИЙНЯВ АХМЕТОВА, БО ГОВОРИТЬ НЕ ЛИШЕ З ТИМОШЕНКО І МОРОЗОМ

П'ятниця, 13 травня 2005, 12:40
Президент України зустрічався з найбагатшою людиною України Ринатом Ахметовим і обговорював з ним питання детінізації економіки.

Про це Ющенко сказав на прес-конференції у п'ятницю в Українському домі.

"Друзі, я думаю, ви розумієте, що президент має зустрічатися не лише з помаранчевими і з представниками БЮТ і соціалістами, а з будь-якою політичною силою. Коли йдеться про національний бізнес, я робитиму усе, щоб вислухати позицію регіону, - наголосив Ющенко.

"Що стосується зустрічі з Ахметовим, то вона була днів 5 назад, на протязі, можливо, 15-20 хвилин, де ми говорили про економіку краю, про підхід, який я декларую щодо чесної економіки, податків, детінізації ключових структур", - зазначив Ющенко.

Вони також, за словами президента, говорили про концепцію регіонального бізнесу та майбутню поїздку Ющенка в Донецьк. Також вони обговорили концепцію розвитку вугільної галузі.

Ющенко наголосив, що "використовуватиме будь-який, шанс щоб український бізнес повернути обличчям до України".

"Моя політика – є політикою поданої руки. Я вимагаю одного – починаючи з січня цього року, бізнес повинен чесно почати працювати з державою. Для цього ми повинні відновити діалог "влада – бізнес".

"До цього держава в більшості випадків мушу сказати була неправа. І та тема детінізації, яка утворилася, була викликана об'єктивними причинами. Але у стосунках влада-бізнес Різдво почалося з першого січня цього року. Я хочу, щоб бізнес мене почув. Хто цю пропозицію не почув, думаю, не позаздрить відношенням держави до них", - попередив президент.

Він також повідомив, що 25 травня відбудеться чергове зібрання "влада – бізнес".

"Ми продемонструємо, що влада робить для бізнесу, для його детінізації, з іншого боку, ми хочемо вийти на меморандум порозуміння з бізнесом про детінізацію і відновлення прозорих стосунків з державою. Це коло питань обговорювалося на зустрічі, про яку ми говоримо", - додав Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування