Янукович не бачить причин для фанфар Тимошенко

П'ятниця, 13 травня 2005, 14:24
Віктор Янукович прогнозує погіршення ситуації на паливному ринку України і подальший ріст цін на пальне.

У п'ятницю на чат-конференції на своєму персональному сайті він висловив думку, що однією з головних проблем у цій сфері є ускладнення взаємин зі стратегічними партнерами "і з головним з них - Росією".

"Тому за політичні амбіції, на превеликий жаль, буде розплачуватися народ", сказав Янукович.

Він також розкритикував дії уряду Тимошенко. На його думку, в уряді за підсумками 100 днів "не було причин для фанфар" і "поки нема чим похвалитися".

"Статистика свідчить про падіння майже удвічі ВВП, різкий спад промислового виробництва, обсягів продукції будівництва, вантажообігу, пасажирського обороту, падіння експорту... Економіка фактично перейшла на ручний режим управління ", заявив Янукович.

Він також вважає, що монетарна політика Національного банку призвела до зниження прибутковості підприємств, а всі найважливіші економічні показники за перший квартал нинішнього року "набагато програють показникам відповідного періоду торік".

"Додамо до цього різке підвищення цін на основні продукти харчування, на комунальні послуги, на енергоносії, і ви побачите, що у влади справді нема чим похвалитися", сказав колишній кандидат у президенти.

На його думку, було "багато обіцянок, багато гарних слів, але поки що за ними немає реального виконання". Саме тому "сто днів відзначали тихо".

На думку Януковича, проблеми виникають через відсутність економічної стратегії розвитку країни і "кадрову чехарду" в урядових структурах і на місцях.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...