Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку не подобаються контрольні матеріали, які йому готують

П'ятниця, 13 травня 2005, 14:34
Президент Віктор Ющенко призначить за своїми радниками відповідальність за реалізацію в кожному регіоні конкретних програм.

На прес-конференції Ющенко сказав, що ставить завдання перед кожним губернатором, щоб він "мав уявлення про політику маленьких успіхів" на 2005 рік.

За словами Ющенка, це може бути 5-6 конкретних програм в кожному регіоні.

"Ці концепції через два тижні будуть представлені в секретаріат президента, по кожній території у президента буде радник, який відповідатиме за концепцію і моніторинг", - сказав Ющенко.

"Моніторинг, починаючи зі створення нових робочих місць у Донецькій, Сумській області протягом 30 днів, яка смертність і народжуваність, скільки відкрито нових підприємств малого бізнесу, який об'єм інвестицій", - сказав Ющенко.

За його словами, він хоче, щоб моніторинг був "уніфікований" для всіх областей.

Те, що готують зараз, сказав Ющенко, його не задовольняє. "Я це ношу, але це не є моніторинг", - сказав Ющенко, показавши журналістам якусь папку. "Це вчорашній день Госкомстату", - додав президент.

"Я пам'ятаю, який моніторинг був у мене в уряді і Нацбанку. Це щоденна інформація, яка складається з 200-300 показників", - сказав він.

Ющенко додав, що, ознайомившись з цими показниками, він міг виходити на будь-яку прес-конференцію.

Він сказав, що ця система моніторингу, про яку він мріє, уже майже створена. "Дайте попрацювати декілька тижнів", - сказав Ющенко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування