Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз називає помаранчеву революцію епізодом порівняно з Соцпартією

П'ятниця, 13 травня 2005, 14:58
Олександр Мороз не вважає для себе за потрібне демонструвати причетність до помаранчевої революції, вдягаючи помаранчеве, і заявляє, що партійна атрибутика для нього не менш авторитетна.

Про це голова Соціалістичної партії сказав в інтерв'ю журналу "Народний депутат", повідомляє прес-служба СПУ.

Відповідаючи на запитання, чому, ставши одним з головних облич помаранчевої революції, він жодного разу не був у помаранчевому, Мороз відповів, що він не робив цього "не тому, що хотів виділитися, а задля того, аби відділитися від тих, хто ладен будь-які кольори на себе натягнути, і демонстрував це в дні помаранчевої революції, особливо на заключному її етапі".

На думку Мороза, "демонстративна причетність до чогось позитивного відштовхує людей", і тому "треба залишатися самим собою".

"Я неодноразово заявляв: ми не увійшли до коаліції "Сила народу" - ми підтримали конкретно Ющенка. Ми хочемо, щоб його робота була успішною, ми йому в цьому допомагатимемо. І для цього нам вистачає нашої партійної атрибутики – вона для мене не менш авторитетна, ніж помаранчеві кольори", - наголосив Мороз.

"Помаранчева революція – це надзвичайно важливий, але все ж таки епізод в історії. А Соціалістична партія існує вже 14 років й існуватиме безкінечно", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування