7-річна дівчинка зізналася в любові до Януковича. А він назвав дружину своїм кращим другом

П'ятниця, 13 травня 2005, 15:14
Янукович очікує, що правоохоронні органи проінформують суспільство про правду в історії з отруєнням Віктора Ющенка.

Він нагадав, що керівництво правоохоронних органів "ще в перший місяць правління нової влади заявляло, що їм відомі отруйники".

"Те ж стосується справи Гонгадзе. В одному з останніх інтерв'ю для телеканалу "1+1" президент сказав, що все вже відомо. А суд - це тільки питання технології. Я був більш ніж здивований, почувши такі слова стосовно правосуддя з вуст президента", заявив Янукович на чат-конференції на його сайті.

"Був отруєний Віктор Ющенко чи ні - народ у демократичній державі, де влада прозора, повинен знати про це. І те, що інформації немає, тільки збільшує домисли, сумніви й так далі".

Такою була відповідь Януковича на питання учасника чат-конференції: "Отруєння Ющенка - неправда. Чому ви не використаєте цей факт для імпічменту президента?"

Янукович також вважає, що "потрібно дуже спокійно й дуже виважено ставитися до питання про здоров'я кожної людини й президента в тому числі" і додав, що "щиро бажає здоров'я Віктору Андрійовичу".

Як відомо, під час передвиборчої кампанії Янукович і його прихильники заперечували отруєння Віктора Ющенка, використавши це в боротьбі проти нього.

Усього Янукович відповів на 29 питань своїх прихильників, серед яких не було жодного критичного. Одне з них звучало так: "Моя семирічна дочка відверто у вас закохана й постійно просить приносити газети з вашими фотографіями. Питання моє звучить просто й відверто: чи багато з вами, у вашій команді, серед близьких і друзів залишилося людей вірних вам, відданих, на яких можна покладатися або більшість таких, які швидко втекли й від яких раз у раз можна чекати чергової свині".

У відповідь на одне з питань Янукович заявив, що пишається тим, що виріс і народився в Донбасі. "Але наше завдання з вами - показати всій Україні, що донецький народ дуже працьовитий, дуже чесний, і ми хочемо бути єдиними з усією Україною, нічим не вище інших. Але й ніколи не допустимо, щоб нас принижували", заявив він.

На прохання учасників чату назвати "прізвища трьох своїх найкращих друзів", екс-прем'єр назвав свою дружину Людмилу "одним із кращих, найближчих друзів", а також двох своїх синів - Олександра й Віктора. "Але ви розумієте, що в мене, звичайно, є друзі і крім моєї родини", додав він, не назвавши нікого конкретно.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування