Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Олімпійці захищають Януковича перед Ющенком і кажуть, що нічого не крали

П'ятниця, 13 травня 2005, 20:35
Національний олімпійський комітет України називає “просто незрозумілою” і такою, що дискредитує його діяльність, заяву про викрадення 100 мільйонів гривень.

Про це повідомили в прес-службі НОК у зв'язку з тим, що в прямому телеефірі президент Віктор Ющенко у четвер заявив, що Національним олімпійським комітетом викрадено близько 100 млн. грн.

Така заява викликала у членів НОК велике здивування, адже "кожного року річні фінансові звіти про роботу НОК України розповсюджуються на Генеральних асамблеях серед всіх членів НОК, гостей та запрошених, представників ЗМІ".

"Більше того, ці дані виходять на шпальтах багатьох видань та лунають в радіо- та телеефірі", йдеться у заяві НОК.

Члени олімпійського комітету також повідомили, що "НОК є неприбутковою громадською організацією, яка не отримує коштів з державного бюджету".

За їхніми словами, "джерелами фінансування діяльності НОК є допомога Олімпійської солідарності Міжнародного олімпійського комітету шляхом надання коштів для реалізації різноманітних програм; залучення спонсорських коштів шляхом підписання угод відповідно до чинного законодавства України; отримання допомоги від меценатів та благодійників".

Як відомо, голова Партії Регіонів, колишній прем’єр Віктор Янукович досі є головою Національного олімпійського комітету.

Читайте також

Прямий ефір Віктора Ющенка на телебаченні

Ющенко назвав Януковича "бандитом" і не бачить його в опозиції

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування