Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко грає в команді і не шукає темні ходи в підвалі Кабміну

Субота, 14 травня 2005, 12:02
Прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що за 100 днів новому уряду вдалося створити єдину команду, яка впоролася зі складними завданнями.

"Всі вважали, що нам важко буде створити команду, єдиний робочий настрій. Сьогодні видно, що команда є, команда прекрасна, незважаючи, що члени уряду є представниками різних партій", - сказала Тимошенко, відкриваючи засідання уряду.

"Я пишаюсь роботою кожного міністра", - додала Тимошенко.

Вона сказала, що "будь-якій країні світу складно уявити, що уряд який прийшов під розпал посівної, руйнування виконання бюджету, коли в кожній клітині була криза - що такий уряд взяв ситуацію в руки".

Тимошенко сказала, що зараз уряд працює "злагоджено і ефективно". "Я хотіла б подякувати кожному міністру за роботу, за те, що знайшли гармонію. Я ціную роботу кожного з вас і поважаю кожного з вас", - сказала Тимошенко.

З нагоди 100 днів уряду, які виповнюються в неділю, Тимошенко влаштувала в Кабміні день відкритих дверей для журналістів. Пресі показали кабінети віце-прем'єр-міністрів, а також інші робочі приміщення. Тимошенко особисто провела невелику екскурсію по своєму кабінету і кімнаті відпочинку.

Тимошенко розповіла, що нічого не змінювала в інтер'єрі кабінету після Януковича: "Я нічого не міняла, бо головне – це дати дух уряду".

На питання, чи хотіла вона поміняти меблі, Тимошенко сказала "за 100 днів уряду не було часу, щоб подумати, де я сиджу".

"Як в гарному анекдоті, не меблі потрібно міняти… ми поміняли лише людей", - сказала Тимошенко, водночас вона наголосила, що зміни стосувалися лише міністрів і заступників, "а мозок уряду, носіїв кращих традицій ми залишили".

"Ці люди, як скрипка, можна мати прекрасну скрипку, але не вміти грати".

За словами Тимошенко, вона призначила на керівні посади в секретаріаті Кабміну людей, які раніше були на другорядних позиціях, бо за її словами, ці люди складали основу секретаріату, тоді як на керівні посади "приводили Толстоухова, Балюка, заангажованих діячів, які підлаштовували інтереси уряду під бізнес-інтереси".

На питання журналістів, чи існують в будинку Кабміну якісь потаємні ходи, які залишились з радянських часів, Тимошенко сказала: "Нас народ ще не примусив шукати темні ходи".

"Українська правда"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
Усі новини...
Реклама: