Партія Ющенка звинувачує губернатора Донеччини в "бєспрєдєлі"

Субота, 14 травня 2005, 12:36
Донецька обласна організація партії "Народний Союз Наша Україна" вважає, що у виникненні безпорядків під час прямого телеефіру з президентом Віктором Ющенком винні губернатор області Вадим Чупрун, який відповідав за організацію телемосту, та Партія регіонів.

Про це в суботу повідомила прес-служба фракції "Наша Україна".

"Відповідальність за те, що сталося вчора, ми покладаємо на Чупруна. Покладаємо на тих організаторів акції, які багато в чому свідомо пішли на той сценарій, свідками якого стали багато людей", - заявив керівник обласної організації НСНУ Антон Клименко у суботу на прес-конференції в Донецьку.

Лідери партійного осередку "Нашої України" розповіли, що підготовлені бойовики, які напали на учасників телемосту, вийшли організованою групою з будинку, прилеглого до облдержадміністрації. Під час виборчої кампанії в цьому приміщенні знаходився штаб Партії регіонів. Молодчики напали на активістів НСНУ, порвали помаранчеві прапори, поламали транспаранти та побили близько 30 осіб.

За словами Клименка, вчорашні події є тривожним сигналом про те, що на Донеччині "знову можна все".

Клименко підкреслив, що обласна організація партії Ющенка вимагатиме ретельного розслідування інциденту та покарання замовників безпорядків згідно з законом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування