ЛУЦЕНКО ДОПИТАЄ КУЧМУ ПРО ПРИВАТИЗАЦІЮ

Субота, 14 травня 2005, 12:53
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що до екс-президента Кучми у нього є низка питань щодо приватизації.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Дзеркало тижня" в суботу.

"Якщо губернатор пише лист про бажання приватизувати стратегічний об'єкт у частині, яка перевищує дозволену законом, і Кучма накладає вказівну резолюцію на Фонд держмайна, то, безумовно, до нього будуть запитання", - зазначив Луценко.

"Вочевидь, запитання виникнуть і тоді, коли будемо оцінювати законність указу президента Кучми, який надав право бакаївській ДУСі дерибанити найкращі об'єкти країни, загальна вартість яких сягає мільярда гривень", - додав Луценко.

На питання щодо смерті екс-міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка, Луценко відповів, що у нього "як у громадянина є сумніви щодо цього самовбивства, але не більше". Він додав, що слідство веде Генпрокуратура, а він бачив лише матеріали початкового огляду місця події.

Він також зазначив, що смерть Юрія Кравченка не "обірвала нитку, яка веде до замовників: живими залишається ще дуже багато свідків у цій справі".

"Частина їх перебуває сьогодні у Верховній Раді. Це люди, які були на той час у вищому керівництві правоохоронних структур. Деякі з них сьогодні вже на пенсії. Щоб відновити нитки, які ведуть до замовника, є достатньо свідків", - зазначив він.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування