Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка зустріла журналістів спецназом

Субота, 14 травня 2005, 14:05
Спецназівці не пустили на конференцію луганської обласної організації "Народний Союз Наша Україна" низку журналістів обласних і всеукраїнських видань.

Про це у суботу повідомив кореспондент інтернет-видання "Обком"

Прийшовши на конференцію партії Ющенка, багато журналістів із здивуванням виявили, що вони не акредитовані. Про це їх повідомив начальник охорони Олександр Муха.

Серед тих, кого не пустили до приміщення Луганського оперного театру, де відбувався захід, були журналісти всеукраїнських видань "Україна Молода" "Дзеркало тижня", "Вечірні Вісті", а +також редактори місцевих газет "Гривня +", "Вечірній Луганськ", "Сердита газета".

На захід не потрапив також начальник внутрішньої політики міськвиконкому Сергій Чебаненко, проте на ньому був присутній Микола Греков з Партії Регіонів.

Крім того, журналісти стверджують, що на подібні заходи Партії Регіонів їх пускали безперешкодно, як і на конференцію громадської організації "Регіон", куди входять представники старої влади на чолі з екс-губернатором Олександром Єфремовим.

Видання нагадує, що кілька днів тому губернатор Луганщини Олексій Данілов заявив, що "всі журналісти для нього – як рідні".

"Обком"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування