Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія вважає Соловкова жертвою PR-буму

Субота, 14 травня 2005, 15:59
Міністр надзвичайних ситуацій Давид Жванія вважає професіоналом свого заступника Юрія Соловкова, навколо призначення якого стався скандал.

"Я знаю його як професіонала, який може гідно організувати роботу Міністерства надзвичайних ситуацій", - сказав Жванія у коментарі "Українській правді".

Як відомо, Соловков очолював Державну митну службу, коли в грудні 2000 року всупереч нормам законодавства були обшукані депутати Головатий, Жир і Шишкін, які привезли в Україну найперші свідчення Миколи Мельниченка.

Під час прес-конференції в п'ятницю після наполягань журналістів пояснити призначення Соловкова Ющенко сказав, що готовий "вивчити це питання, провести консультації з міністром і прийняти рішення з урахуванням додаткових інформацій окремо".

Жванія в інтерв'ю "УП" сказав, що хотів би, щоб це рішення президента було "об'єктивним і зваженим".

Щодо ситуації з обшуком депутатів в 2000, Жванія сказав, що "це був більше PR-бум". "Але я не хочу втручатися у цю ситуацію", - додав він.

За словами Жванії, Соловков був його креатурою, і він запросив його на цю посаду, щоб він допоміг організувати побудову системи функціонування МінНС.

"Він працював на митниці у період її становлення і виглядав пристойно", - сказав Жванія.

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко пообіцяв розібратися з "кульгавою качкою" Кучми

Привид з минулого – у заступниках Жванії


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування