Тимошенко так сказала про Різака, що Червоненко не витримав

Неділя, 15 травня 2005, 15:09
Прем'єр Юлія Тимошенко проти політичних розправ над опонентами, але при цьому не знає, чи стосується це затримання екс-губернатора Закарпаття Івана Різака.

На питання щодо затримання Різака за політичними мотивами, як заявляв член СДПУ(о) Нестор Шуфрич, Тимошенко сказала, що не знає обставин цієї історії, оскільки займається в уряді економікою.

"Але не хотілося, щоб у нас були затримання за політичними мотивами, а навпаки, щоб була злагода, мир і благополуччя", - сказала Тимошенко журналістам під час відвідин музею в Пирогово.

Міністр транспорту Євген Червоненко, який був поруч, почувши таку відповідь Тимошенко, звернувся до неї та присутніх: "Чому ми не скажемо правди?"

За словами Червоненка, під час виборів мера Мукачевого в квітні 2004 року "ОМОН на замовлення Різака" побив нинішнього міністра охорони здоров'я, нардепа Миколу Поліщука, який спостерігав за голосуванням.

Присутній тут же Поліщук сказав, що тоді в Мукачево також було нанесенно множинний перелам щелепи депутату Юрію Оробцю, тому він не здивований, що Різака затримали.

Щодо погіршення стану здоров'я Різака, якого під конвоєм доставили до шпиталю, Поліщук сказав: "Я особисто поїду (до Ужгороду) і подивлюся – не на історію його хвороби, а на стан його здоров'я".

Тимошенко, почувши все це, тоді додала, що "в історії з Різаком поставлено крапки над і".

Як відомо, Різака затримано в рамках кримінальної справи за статтями доведення до самогубства і зловживання службовим становищем - це стосується суїциду ректора Ужгородського нацуніверситету Володимира Сливки у минулому році.

Українська правда

Читайте також:

Шуфрича, який розважає Різака після інфаркту, будуть виганяти. Сам Різак сяде на 7 років?

Різака відвезли на "швидкій". Шуфрич охороняє його палату

ЗАТРИМАНО ЕКС-ГУБЕРНАТОРА ЗАКАРПАТТЯ РІЗАКА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News