Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Жванія не радився з Порошенком про призначення Соловкова

Неділя, 15 травня 2005, 20:23
Секретар РНБО Петро Порошенко "не бачить трагедії" в призначенні заступником міністра надзвичайних ситуацій Юрія Соловкова.

Порошенко в ефірі каналу "1+1" у неділю сказав, що все залежить від перших осіб. Він навів приклад Центральної виборчої комісії, яка після зміни лише 10% складу провела "найкращі вибори в історії незалежної України".

"Є міністр, і треба дати йому можливість сформувати команду", - сказав Порошенко, - "Є відповідальна політична фігура, яка за перші днів довела і правильне використання державних коштів, і покращення ситуації в МНС".

Порошенко відзначив також, що РНБО не контролює кадрові призначення на рівні заступників міністрів.

"Зі мною особисто Давид Важаєвич не радився", - додав він.

Як відомо, Соловков очолював Державну митну службу, коли в грудні 2000 року всупереч нормам законодавства були обшукані депутати Головатий, Жир і Шишкін, які привезли в Україну найперші свідчення Миколи Мельниченка.

Під час прес-конференції в п'ятницю після наполягань журналістів пояснити призначення Соловкова Ющенко сказав, що готовий "вивчити це питання, провести консультації з міністром і прийняти рішення з урахуванням додаткових інформацій окремо".

Читайте також:

Жванія вважає Соловкова жертвою PR-буму

Ющенко пообіцяв розібратися з "кульгавою качкою" Кучми

Привид з минулого – у заступниках Жванії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування