Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПОРОШЕНКО ВИЯВИВ, ХТО ЗАМОВИВ СКАНДАЛ ЗІ ЗВАРИЧЕМ

Неділя, 15 травня 2005, 20:37
Секретар Радбезу Петро Порошенко стверджує, що скандал з міністром юстиції Романом Зваричем замовили ті ж люди, які спричинили відставку Віктора Ющенка з посади прем’єр-міністра в 2001 році.

Як сказав Порошенко в інтерв’ю каналу "1+1" у неділю, "дискусія про освіту виникла після того, як дії міністра юстиції припинили злочинний потік відмивання ПДВ в певних областях України".

"Замовниками і виконавцями є ті самі особи і структури, які робили замовлення в 2001 році, коли пішов з посади прем'єра Віктор Ющенко, ті самі особи, які працювали проти нас в 2001 – на початку 2002 року, вони використовують ті самі технології і зараз", - додав Порошенко.

На прохання назвати цих людей, Порошенко сказав: "Якщо хтось звернеться до суду з приводу освіти Романа Зварича, я готовий прийти і свідчити".

"Кажуть, що доведена помилка, доведена брехня. Ким доведена? Якщо хтось вважає за необхідне довести це, зверніться до суду", - сказав Порошенко.

Порошенко сказав, що "особисто бачив документи Зварича", які він привіз з США. Він також заявив, що Зварич "ніде не вказував, що є доктором наук".

Щодо слова професор у біографії Зварича, Порошенко звернувся до ведучого 1+1: "Давайте чітко розрізняти посаду і звання. Вивчіть це питання!".

В той же час, він погодився, що Зваричу слід було привезти з США документи про свою освіту раніше.

Порошенко також обурився, що Зварич за власні кошти виїхав до США, щоб привезти документу про його освіту, вони, за його словами, виявилися в порядку, але "ніхто перед ним (Зваричем) навіть не вибачився".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування