Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко скасував указ Кучми, який деребанив ялтинський заповідник

Понеділок, 16 травня 2005, 11:21
Президент України Віктор Ющенко відмінив указ Леоніда Кучми від 18 жовтня 2004 року № 1258 "Про затвердження меж Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника", яким скорочувалася площа заповідника.

Про це повідомляє сайт президента.

Також президент доручив Кабінету міністрів внести у двомісячний строк пропозиції щодо впорядкування меж Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника.

Окрім того, Ющенко вніс зміни до підпункту 15 пункту 4 положення про Державне управління справами, затвердженого указом президента від 17 грудня 2002 року № 1 180 (зі змінами, внесеними указом від 3 лютого 2004 року № 144), такі зміни:

1) абзац восьмий викласти в такій редакції:
"погоджує в установленому порядку питання передачі в оренду державного майна підприємствами Державного управління справами";

2) абзаци дев'ятий і десятий виключити. У зв'язку з цим абзаци одинадцятий - вісімнадцятий вважати відповідно абзацами дев'ятим - шістнадцятим.

Визнати таким, що втратив чинність, указ президента України від 3 лютого 2004 року № 144 "Питання Державного управління справами".

Як відомо, раніше президент висловився за введення мораторію на продаж землі у Криму, а також перегляд законності землевідводу та роздачі заповідних земель.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...