Депутати хочуть змінити закон про вибори. Щоб не було революції?

Понеділок, 16 травня 2005, 12:00
Деякі лідери депутатських фракцій і груп наполягають на терміновому розгляді змін до закону про вибори народних депутатів України.

Як заявив у понеділок у ході погоджувальної ради лідерів депутатських фракцій і груп член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський, "йти на вибори з невідредагованим законом - означає напоротися на ті ж проблеми".

Він відзначив, що якщо до закону про вибори народних депутатів не будуть внесені відповідні зміни, то в ході виборчої кампанії 2006 року повторяться всі помилки виборчої кампанії-2004.

У свою чергу, лідер фракції Соцпартії Олександр Мороз звернув увагу депутатів на те, що в заключних положеннях закону про вибори народних депутатів міститься норма, яка говорить, що цей закон не може переглядатися до виборів 2006 року.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин доручив спеціальній комісії Верховної ради, очолюваній Морозом, провести засідання й визначитися, у яких моментах і в яких межах до закону про вибори необхідно внести зміни.

За словами спікера, після висновків комісії доцільно було б провести нараду лідерів депутатських груп і фракцій з цього питання. Литвин підкреслив, що якщо буде ухвалено рішення про внесення змін до закону про вибори народних депутатів, то вони мають бути прийняті на поточній сесії Верховної ради.

ЛIГАБiзнесIнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...