Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО НЕ БУДЕ ЗАТВЕРДЖУВАТИ СПИСОК КІНАХА

Понеділок, 16 травня 2005, 13:37
Прем'єр Юлія Тимошенко спростовує заяву свого першого заступника Анатолія Кінаха, що уряд підготував список з 29 підприємств, які будуть виставлені на доплату.

"Стосовно того, що є список з 29 підприємств. Це неправда", - сказала Тимошенко, тим самим спростувавши заяву Кінаха, зроблену минулого тижня.

"Не існує і не буде від уряду ніякого списку на заклання. Це функція суду і прокуратури (визначати, які підприємства були приватизовані нечесно)", - додала Тимошенко.

За словами прем'єра, буде ухвалено закон про дооцінку приватизованого майна.

"Там немає списку, там є критерії. І нікому ми не дамо в ручному режимі перебирати, дооцінювати підприємства опозиції чи тих, хто зараз прийшов до влади", - сказала Тимошенко.

"Я як прем'єр скажу, що виступаю проти будь-яких списків, бо це віддає тенденційністю: чому підприємство А потрапило до списку, а Б не потрапило", - додала Тимошенко.

Присутній віце-прем'єр Микола Томенко на питання про те, що заяви Кінаха часто суперечать заявам Тимошенко, сказав:

"У нас концепція така, що ми не критикуємо міністрів. Навіть якщо після засідання уряду міністр не погоджується з рішенням уряду, ми просимо міністра більше так не робити. Ми думаємо, що Анатолій Кирилович дотримуватиметься правил".

Щодо приватизації "Криворіжсталі", Тимошенко сказала: "Є чітка позиція уряду – на базі вивчення документів вважати приватизацію "Криворіжсталі" незаконною, справа знаходиться в суді, і ми чекаємо на його рішення".

Після цього, за словами Тимошенко, відбудеться повторна приватизації "Криворіжсталі".

Стосовно повернення незаконно переданих заповідних земель, Тимошенко сказала, що за перші сто днів уряд повернув у державну власність 175 гектарів.

"Українська правда"

Читайте також:

Ющенко розглядатиме 29 "сумнівно" приватизованих підприємств

Ющенко не віддасть Криворіжсталь державі, але ще має подумати


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування