Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка у зв'язку з хворобою в Польщі вітали через телевізор

Понеділок, 16 травня 2005, 18:26
Президент України Віктор Ющенко через застуду в неділю ввечері у Варшаві не зміг брати участь у церемонії закриття XII польських європейських зустрічей разом із президентами Литви, Молдови, Польщі й Грузії.

Зараз український лідер почуває себе краще, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У мене вчора 39 (температура) було. Ще коли ми підлітали до Литви, якийсь озноб з'явився, і піднялась температура до 39. Я всього наковтався, і ми збили до 38", - розповів Ющенко журналістам на борту літака, повертаючись з Варшави до Києва.

У неділю ввечері Ющенко мав взяти участь у церемонії закриття XII польських європейських зустрічей разом із президентами Литви, Молдови, Польщі й Грузії.

Близько 9 годин вечора на сцену на площі "Дефілят" вийшли лідери Польщі Олександр Кваснєвський, Грузії Михайло Саакашвілі, Литви Валдіс Адамкус і Молдови Михайло Воронін, а Україну представляв віце-прем'єр з питань євроінтеграції Олег Рибачук.

Ведуча повідомила, що український президент не зміг приїхати у зв'язку з високою температурою, але дивиться концерт і церемонію в прямому ефірі по телебаченню, на що ті, що зібралися голосно почали скандувати "Ющенко".

Президент України відзначив, що зараз почувається краще, хоча вночі в нього була висока температура, але "зранку вона стабілізувалася". "Це якась застуда", - відзначив Ющенко.

Протягом усього понеділка інформація про хворобу Ющенка від його прес-служби не надходила.

Читайте також:

Ющенко захворів. У нього висока температура


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування