Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин судиться з другом і вважає, що СДПУ(о) підвиває

Вівторок, 17 травня 2005, 01:07
Спікер Володимир Литвин не вважає СДПУ(о) і Партію регіонів опозицією.

"В Україні за винятком Комуністичної партії немає опозиції. Ті, що декларують опозицію, просто деморалізовані і нагадують підвивання, у них немає чіткої позиції", - сказав Литвин в ефірі "1+1".

Він сказав, що в опозиції "бути просто". "Але нам бракує позиції, відвертих оцінок, реалізму в політиці. І я хотів би, щоб таку позицію займала Народна партія", - сказав Литвин.

На претензію журналістів, що Литвин може зібрати біля себе колишніх членів команди Кучми, зокрема, призначив своїм радником помічника Кучми Льовочкіна, спікер сказав: "В такому разі всім тим людям, які працювали, треба виїхати з України".

За словами Литвина, у виборчому списку Народної партії "будуть ті, щодо яких буде ухвалено рішення у партійних організаціях на місцях і на з'їзді".

"Тобто ті люди, які внесуть свій внесок – агітаційний, пропагандистський і особистісний як лідери думки для загальнопартійної справи. Все інше мене не цікавить", - додав Литвин.

На питання, що він ухиляється від того, щоб іти на вибори з "Народним Союзом Наша Україна", Литвин сказав: "Ніхто ні від чого не ухилявся. Відбуваються консультації, кожна політсила робить максимум, щоб наростити м'язи".

"Якщо скажемо, що ідемо на вибори у такому блоці, то люди перестануть працювати, почнуть жити за принципом: "Ну, так це ж провладний блок...", - сказав Литвин.

Щодо сварки з прем'єром Юлією Тимошенко, коли Литвин сказав, що "свиней не вдалося відігнати від корита", спікер пояснив: "У нас була відверта розмова, і потрібно називати речі своїми іменами, щоб дійшло до деяких людей".

Литвин також відкинув твердження, що він вибірково подає до суду на депутатів-сумісників.

За його словами, до Київського апеляційного суду спрямовані подання на всіх депутатів, документи щодо яких надійшли з регламентного комітету.

Зокрема, Литвин сказав, що подав до суду і на близького йому секретаря Радбезу Петра Порошенка.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування