Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Костенко скаржиться на Безсмертного, який краде у нього кадри

Вівторок, 17 травня 2005, 11:23
Керівництво "Народного союзу Наша Україна" переманює представників УНП в свою партію.

Про це в інтерв'ю "Львівській газеті" розповів лідер УНП Юрій Костенко.

"Головним аргументом при цьому називають те, що "партія непрохідна, але от ви – такий гарний політик, і тому вам треба вступати в потужнішу політичну силу", - сказав Костенко.

"Зокрема, я дуже негативно сприйняв коментар формального лідера "НСНУ". На одній із нарад Роман Безсмертний сказав, що пора рятувати членів УНП від УНП. Такі методи роботи не сприяють формуванню духу партнерства, тим паче, що ми є учасниками урядової коаліції", - зазначив лідер УНП.

На питання, звідки він знає про це, Костенко відповів, що розповіли однопартійці з посиланням на джерела, які були на нараді НСНУ.

"У Львівській області, в місті Самбір, директор однієї державної установи викликає працівницю та повідомляє, що отримав розпорядження згори залучити двох працівників до членства в "НСНУ". І от, мовляв, ви активна людина, тому прошу записатися. З такими методами ми швидко повернемося до СРСР. І схожих фактів є чимало", - розповів Костенко.

На питання, чи спілкувався він із Безсмертним з цього приводу, Костенко відповів, що двічі спілкувався щодо цього, востаннє – під час унесення змін до бюджету.

"Він переконував, що як демократ ніколи не примушуватиме, що в усьому винуваті місцеві чиновники. Нібито було багато директив, які забороняли такі методи. Але я в політиці вже 16 років і знаю, як говорятьу вічі одне, а телефоном дають інші вказівки", - сказав лідер УНП.

Костенко також поскаржився на кадрову політику влади. Так, за його словами, у Чернівецькій області п’ять заступників голів райдержадміністрацій були членами СДПУ(о).

"Після узагальнення такої інформації ми випустимо її у вигляді листівок або опублікуємо в партійній газеті. Адже таке формування місцевої влади дискредитує Віктора Ющенка та зобов'язання, які він узяв під час помаранчевої революції", - зазначив Костенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування