КІНАХ НАПОЛЯГАЄ, ЩО КАБМІН МАЄ СПИСОК З 29 ПІДПРИЄМСТВ

Вівторок, 17 травня 2005, 14:44
Перший віце-прем'єр-міністр Анатолій Кінах підтверджує наявність списку з 29 підприємств, приватизацію яких планується переглянути.

Про це повідомляє прес-служба першого віце-прем'єра з посиланням на його слова під час зустрічі з європейськими інвесторами в Брюсселі.

"Визначено орієнтовний список з 29 стратегічних підприємств", йдеться в повідомленні.

Як повідомляє ICTV з посиланням на "Українські новини", у повідомленні зазначено, що робоча група з розгляду проблемних питань приватизації завершила перший етап інвентаризації приватизованих об'єктів і визначила орієнтовний список з 29 стратегічних підприємств.

До робочої групи увійшли депутати Верховної Ради, керівники Фонду державного майна, профільних міністерств і відомств.

Відповідно до повідомлення, причинами, через які те або інше підприємство привертало увагу робочої групи, було порушення законодавства в ході приватизації, недотримання принципів рівноправної конкуренції, ймовірність заниження вартості, сумніви щодо виконання інвестором умов купівлі, недосконалий менеджмент.

"Впевнений, що в таких випадках має втручатися уряд", - цитує прес-служба Кінаха.

Раніше Тимошенко спростувала наявність такого списку, незважаючи на те, що президент Ющенко та віце-прем'єр Кінах заявляли про існування такого переліку підприємств.

Читайте також:

ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО НЕ БУДЕ ЗАТВЕРДЖУВАТИ СПИСОК КІНАХА

Ющенко розглядатиме 29 "сумнівно" приватизованих підприємств

Ющенко не віддасть Криворіжсталь державі, але ще має подумати


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування