Терьохін також не бачив списку Кінаха

Вівторок, 17 травня 2005, 18:48
Міністр економіки Сергій Терьохін заявив, що списку підприємств, які підлягають реприватизації, на даний момент не існує.

Про це він сказав у вівторок, відповідаючи на запитання журналістів про "список Кінаха", до якого, за словами першого віце-прем'єра, включено 29 підприємств, законність приватизації яких уряд ставить під сумнів.

"Ні, списку немає…", - сказав Терьохін.

Міністр економіки також додав, що був "не менше здивований, ніж прем'єр-міністр, заявою пана Кінаха". Своє здивування Терьохін пояснив у першу чергу тим, що зараз не існує законодавчо визначених критеріїв, за якими підприємство може бути віднесене до сумнівно приватизованих, а також критеріїв, за якими повинна проводитися дооцінка.

За словами Терьохіна, відповідно до розпорядження Кабінету міністрів, законом про дооцінку і розробкою критеріїв дооцінки займається Міністерство економіки. Міністерство підготувало цей законопроект, і зараз проект ще тільки проходить процедуру узгодження.

Як повідомлялося, 12 травня Кінах повідомив, що Кабмін сформував остаточний варіант списку з 29 підприємств, законність приватизації яких перевірятиметься.

Проте, вже 16 травня прем'єр Тимошенко заявила, що в уряду не існує і не існуватиме списку приватизованих підприємств, щодо яких проводитимуться повторні конкурси.

В той же час Кінах у вівторок підтвердив наявність такого списку. Крім того, 13 травня на прес-конференції президент Віктор Ющенко також заявив, що цей список існує.

УНІАН

Читайте також:

КІНАХ НАПОЛЯГАЄ, ЩО КАБМІН МАЄ СПИСОК З 29 ПІДПРИЄМСТВ

ТИМОШЕНКО НЕ ЗАДОВОЛЕНА КІНАХОМ І ЗВІЛЬНИТЬ ЙОГО ЛЮДИНУ

ТИМОШЕНКО ЗАЯВЛЯЄ, ЩО НЕ БУДЕ ЗАТВЕРДЖУВАТИ СПИСОК КІНАХА

Ющенко розглядатиме 29 "сумнівно" приватизованих підприємств


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування