Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фракцію Януковича цікавить, чи порушували Ющенко і Піскун законодавство

Середа, 18 травня 2005, 12:36
Парламент не підтримав жодного запиту депутатів до президента України.

Серед них запит "регіоналів" Олега Царьова і Павла Сулковського щодо порушення законності при призначенні секретарем РНБО Петра Порошенка.

Крім того, парламент не підтримав запит депутатів Сергія Ларіна і Павла Сулковського щодо приводу переслідування адвокатів, які захищають інтереси Бориса Колесникова.

Водночас держсекретареві Олександру Зінченку буде направлено запит Тараса Чорновола про інформування щодо ефективності витрати державних коштів на закордонні відрядження президента.

Також "регіоналів" цікавить порушення законодавства Віктором Ющенком і Святославом Піскуном.

Крім того, парламент направить запит депутатів з "Регіонів України" до глави СБУ, міністра внутрішніх справ щодо загрози розгортання міжнаціонального конфлікту в Криму.

Олег Тягнибок просить генпрокурора, міністра внутрішніх справ, главу СБУ порушити кримінальну справу проти лідера ПСПУ Вітренко за зазіхання на державний суверенітет України.

Валерій Асадчев звернувся до генпрокурора стосовно порушення законодавства при наданні земельних ділянок під будівництво в Києві.

Парламент направив запит Леоніда Черновецького до глави СБУ щодо перевірки обставин стеження за Георгієм Гонгадзе з боку СБУ.

Комуніст Юрій Соломатін звернувся до Юлії Тимошенко з питанням встановлення громадянства лікаря "Рудольфінергауз" Миколи Корпана.

Депутати СПУ направили запит генпрокурору про порушення законодавства в ході приватизації "Миколаївського глиноземного заводу".

"Українська правда", Ліга


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування