Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПЕРЕД ТИМ, ЯК СІСТИ ЗА КЕРМО, ЮЩЕНКО ПИВ ЗА ТРАДИЦІЄЮ

Середа, 18 травня 2005, 13:46
Прес-секретар президента Ірина Геращенко не була свідком подій 9 травня, які призвели до скандалу, однак вважає, що Ющенко під час святкування міг пригубити горілку, але її не пити.

Так вона прокоментувала статтю "Української правди" "Президент сів за кермо, випивши горілки?" на прохання газети "Сегодня".

"Звичайно, за традицією 9 травня, президент пригубив горілки, але, думаю, що він її не пив. Правда, мене в павільйоні не було, оскільки я не змогла пробитися через безліч журналістів і ветеранів", - сказала Геращенко.

"Що стосується поїздки на авто, то для президента це задоволення. Але він міг проїхати хіба що метрів 100, потім його напевно пересадили в машину з водієм і охороною, оскільки за протоколом президенту такі задоволення як катання на автомобілі на публічних заходах, на роботі, заборонені, він має завжди їздити з водієм. 9 травня ввечері я бачила його у звичайному авто з водієм", - повідомила Геращенко.

Газета також наводить свідчення ветеранів, які також знаходились з Ющенком в павільйоні. Так голова ради київської міської організації ветеранів Іван Красильников розповів, що президент "начебто" дійсно пив: "Коли налили першу, президент не став пити, а сказав, що це багато й половину навіть вилив в інший посуд. А потім, начебто, пив".

Читайте також:

"Президент сів за кермо, випивши горілки?"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування