Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов відчуває себе в безпеці. Після "конструктивної" розмови з Ющенком

Середа, 18 травня 2005, 16:13
Ринат Ахметов заперечує, що його від'їзд з України був пов’язаний зі справою Бориса Колесникова.

"Я в Україні завжди відчував, відчуваю і буду відчувати себе в безпеці. Що стосується нещодавнього відрядження, то я вже казав, що мені не можна надовго їхати з країни. Відразу з’являються різні чутки. Це було звичайне бізнесове відрядження", - сказав Ахметов в інтерв’ю каналу ICTV, повідомляє champion.com.ua.

Він підтвердив свою зустріч з Віктором Ющенком, зазначивши, що "вона мала дуже конструктивний характер".

"Ми говорили про майбутнє, про те, що наше завдання підняти рівень життя населення, а також сприяти тому, аби бізнес став прозорим. Щоб бізнес був соціально відповідальним, щоб бізнес чесно сплачував податки і з гідністю дивився людям в очі", - сказав найбагатший бізнесмен України.

На питання, чи відчув він на зустрічі з президентом, що прозорість бізнесу - це майбутнє України?, Ахметов сказав: "Я вірю в це. Я дуже хочу в це вірити!!!".

Він також розповів, що вони з Ющенком говорили про "Шахтар". "Я розповів йому, що інвестувати кошти бажаю лише в український клуб. Високого рівня необхідно досягати у власній країні", - сказав президент "Шахтаря".

На питання, чи запрошував він Ющенка до Донецька, Ахметов відповів, що "не мав такої можливості, але якщо президент завітає до Донецька і прийде на футбол, ми будемо задоволені".

Ахметов не захотів коментувати ситуацію навколо "Динамо", пославшись на те, що не володіє "досконально" ситуацією.

"Я можу казати про "Шахтар": якщо хтось хоче купити акції донецького "Шахтаря" і разом зі мною інвестувати туди душу, серце і капітал, то залюбки дам йому руку. Можливо, мені це буде цікавіше і легше. Звичайно, контрольний пакет я продавати не буду", - зазначив він.

Ахметов також додав, що оцінку справі має дати суд.

Читайте також саме інтерв'ю:

Ахметов: "Я в Україні завжди відчував себе, відчуваю, і буду відчувати в безпеці"

ЮЩЕНКО ПРИЙНЯВ АХМЕТОВА, БО ГОВОРИТЬ НЕ ЛИШЕ З ТИМОШЕНКО І МОРОЗОМ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування